ΠΛΥΣΤΙΚΟ RE 362

47800124510
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες
1.369,00 €
με ΦΠΑ

Στιβαρό 180bar-Πλυστικό κρύου νερού

Στιβαρός σχεδιασμός και κινητήρας χαμηλών στροφών με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δύο δοχεία απορρυπαντικού με κουμπί εναλλαγής, για ευελιξία στο καθάρισμα. Πρωτοποριακό σύστημα στερέωσης του καλωδίου τροφοδοσίας. Πτυσσόμενη λαβή προώθησης για απλή μεταφορά και εύχρηστο επαγγελματικό σύστημα εκτόξευσης με ενσωματωμένο ρυθμιστή πίεσης/παροχής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση δικτύου V 400/3-/50
Ισχύς kW 6,5
Βάρος kg 1) 72
Πίεση λειτουργίας bar 35-180
Μέγιστη παροχή νερού l/h 1.080
Μέγ. θερμοκρασία παροχής νερού °C 60
Μήκος σωλήνα υψηλής πίεσης m 10
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας m 5
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A) 2) 76
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A) 2) 87,5

1) Complete, ready for use
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία RL 2006/42/EG = 1 (dB(A))

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

Βασικός εξοπλισμός

  • Σωλήνας υψηλής πίεσης με ατσάλινο πλέγμα ενίσχυσης Zoom
    Σωλήνας υψηλής πίεσης με ατσάλινο πλέγμα ενίσχυσης

    Ο σωλήνας υψηλής πίεσης με ενίσχυση από ατσάλινο πλέγμα, έχει πολύ μεγάλη αντοχή και είναι ιδανικός για χρήση κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες.

  • Κινητήρας χαμ.στροφών & Ορειχάλκινη αντλία Zoom
    Κινητήρας χαμ.στροφών & Ορειχάλκινη αντλία

    Κινητήρας χαμηλών στροφών και στιβαρή ορειχάλκινη αντλία με κεραμικά έμβολα. Χάρη στον μεγάλο κυλινδρισμό της αντλίας, ο κινητήρας μπορεί να κινείται με σχετικά χαμηλές στροφές. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα και την αντλία και πιο χαμηλή στάθμη θορύβου. Τα κεραμικά έμβολα μειώνουν τη φθορά στο ελάχιστο και αυξάνουν έτσι τη διάρκεια ζωής της αντλίας.

Από χώρα σε χώρα είναι δυνατό να υπάρχουν αποκλίσεις ως προς τη γκάμα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποιήσεων, όσον αφορά την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, την τιμή και τα παρελκόμενα.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Πατώντας "Αποδοχή" μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies με σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας και την προβολή διαφημίσεων.